Октябрь 11, 2015 – 17:36

Існування і функціонування багатьох ресторанів в Росії підтвердили впливу стереотипів, що складалися десятиліттями. Це стосувалося і рівня обслуговування (на щастя, в минулому), і якості їжі (на щастя, зростаючого), і форм подачі страв. Останній критерій поки дуже часточок від масового ресторанного руху нашої країни, але, після екскурсів до іноземних майстрам, потроху починає розвиватися.

На сегодняшний день уже многие знают сайт компании Primeholod, ведь именно здесь Вы можете приобрести профессиональное холодильное оборудование по самой приемлемой стоимости на сегодняшний день.


Причому тут холодильне обладнання? Згідно з тими ж самим стереотипам, максимум оснащення подібного плану, яке можна розмістити в залі - це торгове обладнання для десертів. То пак холодильна вітрина для морозива або вітрина обертається для тортів. У закладах з не найвищим чеком можуть бути присутніми і шафи для пива і вина. Ну ще льодогенератор - і на цьому точно все. Решту обладнання ховається в засіки складів і виконує виключно «робочу» функцію. Ми не закликаємо кардинально змінювати порядок речей, ми лише хочемо, щоб ресторатор задумався про переваги, які може дати якісне холодильне оснащення саме в обідньому залі.

І основна перевага, яку можна отримати, застосовуючи таким чином стандартне і нестандартне холодильне обладнання, - ефектна подача. Ми вже згадали, що на російському ринку не надто захоплені цим етапом ресторанної еволюції. По-перше, подібні прийоми ефективні далеко не скрізь і досить складні у виконанні. По-друге, проблем в процесі організації якісного обслуговування вистачає і без того. Однак закордон, яку ми наполегливо намагаємося наздогнати, вже давно використовує анімацію їжі.

Термін новий, проте пояснює досить зрозумілі речі: палаючий окіст або блюдо в диму, фрукти, морозиво і сорбети з важким паром - ось це все і є анімація. Навіщо? Тому що відвідувач вже спробував хорошою незвичайної їжі. Тепер йому потрібні емоції. А кращий спосіб надати їх в ресторані - кулінарне шоу.

Похожие страницы:

  1. Холодильник або морозильна камера?
  2. Підготовка до укладання лінолеуму на бетонну основу
  3. Все, що потрібно знати про броньованих вхідних дверей
  4. Роликові ковзани - іграшка та спортивний інвентар
  5. Правила укладання лінолеуму в приміщеннях